Miss Recolta 2021

Toamna se numără Zânele Recoltei

 

 

Articolul acesta ar putea să se numească foarte bine “6 femei antreprenor foarte frumoase de care probabil nu ai auzit” dar ce altceva mai au aceste zâne în comun? Pasiunea lor pentru natură și plante, pentru frumusețea și gusturile autentice românești. Ele sunt candidatele noastre la Miss Recolta 2021. Le-am vizitat, cunoscut și fotografiat, așa că vrem să vă prezentăm de fapt recolta noastră de povești de succes pe care vă invităm bineînțeles să le căutați și să le urmăriți activitatea, și de ce nu, să cumpărați de la ele bunătăți, pentru că sunt testate temeinic și parol că sunt de calitate. Cumpărați de la românce!

 

 

Corina

Zâna Merelor. Născută, crescută în celebrul Voinești, dă o nouă dimensiune afacerii familiei sale. Mereu aduce bogăție de mere de toate soiurile, dar si de pere, gutui și sucuri din toate roadele pomilor îngrijiți exemplar în livada cu nume gustos: Crăița Merelor.

Hobby: Zâmbetul.
Business1: Crăița Merelor
Business2: Crăița Merelor – The Place

@craitamerelor

 

 

Adina

Zâna Zmeurei. Născută, crescută în Arad, a zburdat de mică pe lângă plantele îngrijite de mama sa. Le-a îndrăgit, le-a luat aproape, cât mai aproape, ba chiar s-a făcut horticultor și acum are în grijă plantația proprie de zmeură, Very Berry.
Hobby: Traiul în mijlocul zmeurei
Business: Verry Berry

 

Georgiana

Zâna retreatului sătesc. Născută în București, crescută la bunicii din Mureș, s-a legat pe vecie de satul vacanțelor, Băla. S-a reîntors, după ani de profesie în Londra și a creat La Poiata Retreat, locul ideal pentru iubitorii de agro-turism. Te învață să mănânci din grădină, să dormi, să trăiești în case bătrânești cu amenajări de secol 21, iar vara îți organizează festivalul boutique Băla Fest.
Hobby: Multi taskingul
Business3: Băla Fest

 

Diana

Zâna Magiunului. Născută la București, crescută în spiritul Topoloveni de mama sa, care a readus rețeta de la 1900 a magiunului la rang de Identitate Geografică Protejata, recunoscută oriunde în lume. Alături de aceasta oferă magiun, dulceață și zacuscă gătite cu devotament după rețete verificate în timp, impecabile, sănătoase, de neuitat.
Hobby: Modelling
Business: TOPOLOVENI

 Irina

Zâna picturii botanice. Arhitectă și cunoscătoare de frumos, s-a mutat din București la Brașov unde are un atelier de pictură botanică pentru oricine dorește să învețe tainele acestei îndeletniciri. Oameni din toată țara își petrec în Brașov concediile de odihnă pictând și învățând ca într-o terapie pentru minte și trup, dar și viitori studenți la arte își desăvârșesc împreună cu ea tehnicile. Pentru că are multe de exprimat, ea mai ține și o scoală de vară la Cembra, și curatoriază produse de design românesc pentru magazinul de suveniruri Inspiratio, din Brașov.
Hobby: Pictura Botanica
Business1: ATELIER IRINA NEACȘU

 

 

 

 

Fleurane

Florentina

Zâna Lavandei. Născută, crescută în Brăila, este soare, ploicică, rouă, dar și vânt și furtună, orice e nevoie pentru iubita sa plantație de lavandă, care acum a cuprins întreaga țară, sub forma Lavanda Fest, târguri de crescători de lavandă, dar și de mici producători români de frumos și bun.

Hobby: Dunărea

Business: Fleurane

@fleurane.art

You may also like

One comment

  • Anca Nenciulescu October 22, 2021   Reply →

    Diana!

Leave a comment