Barcideinchiriat.ro pe val

Vizită de Lucru la barcideinchiriat.ro, Brăila

Dunăre, Dunăre/Drum fără pulbere!

Mersul pe jos face el piciorul frumos, dar nici barca pe Dunăre nu face apa tulbure! Ba, mai mult, o plimbare pe Dunăre ar trebui să nu lipsească din portofoliul amintirilor, fie că eşti brăilean ori turist român în ţara noastră.

Aşa cum o vizită la Veneţia nu e completă fără o plimbare cu gondola, cum să ratezi plutitul pe apa Dunării într-o ambarcaţiune nou-nouţă, deşteaptă şi mai ales primitoare? Cum să mergi la Brăila și sa nu te plimbi cu barca? Păi nu? Păi, da!

Așa că iei o barcă de închiriat și… Cum, de unde? De la Adrian Cireașă, un tânăr antreprenor care a pus bazele unei afaceri izvorâte din pasiune: bărcideînchiriat.ro. Simplu!

Așa pare la o primă vedere. Omul a avut un hobby, a învățat să-l țină în frâu, să-l dezvolte, apoi a făcut o investiție și acum atrage clienții, ajutat de familia sa, alături de el în toate. O fi simplu, dar știm cu toții că nu e la îndemână să întocmești acte, să prevezi condiții și restricții viitoare, să faci marketing, să fii peste tot cu afacerea ta în social media, să întreții continuu mașinăriile de agrement, să și conduci bărci, să închei contracte, să faci ghidaj informat, să cauți permanent clienții dornici de o astfel de experiență, să faci reparații, dacă e cazul și știm că de multe ori cam e. Și câte și mai câte!

Mai degrabă e simplu pentru client, dacă buzunarul său are şi forma potrivită, poate adăuga multe curiozități în aventura sa.

Pe ape

Ia să vedem ce ai putea face la Brăila, pe Dunăre, într-o barcă din cele ale lui Adrian, într-o zi frumoasă, nu neapărat cu soare? Poţi să-ți iei prietenii să serbezi ceva, poți admira peisajul minunat, poți chiar şi dormi, legănat de valurile Dunării (alea de apă, nu cele muzicale:)), pentru că cele trei bărci au tot confortul necesar, inclusiv dormitor. Să tot admiri răsăritul soarelui de la bordul unei astfel de amabarcaţiuni! Vrei cu skipper, bine! Vrei să conduci tu? Bine, dacă ai permis de navigaţie, experienţă şi te ţine curajul să tai valu’, poţi ajunge în două ore şi un pic în Delta Dunării. N-ai grijă, în cinci minute Adrian și echipa lui îşi dau seama cât eşti de priceput pentru mândreţile astea de bărci! Dacă n-ai atât de mult curaj sau timp, poţi vedea măcar Munţii Măcinului ori Galaţiul, într-o plimbare agreabilă de o jumătate de oră dus, iar dacă eşti norocos te poţi întâlni cu lebedele.

Desigur, frumuseţea drumului e dată nu doar de apa Dunării (mult mai curată decât canalele Veneţiei), de atmosfera din sânul naturii, de liniştea ce te înconjoară dacă opreşti motorul şi te laşi în voia valurilor, de ingeniozitatea și amabilitatea skipperului dacă ai optat să ai, ci , mai ales, de adrenalina unui tur de genul acesta și mai ales de cei din jurul tău.

Aşa că, luaţi-vă-n braţe copiii, vorba cântecului, iubita, familia, prietenii şi petreceţi câteva ore, o zi, cât vă ţine avântul, la bordul bărcilor de închiriat din Brăila!

Dunărea, Dunăre…

You may also like

Leave a comment